Magentazorg in Oudorp start maandag 17 september de cursus ‘In Balans’ voor actieve, zelfstandig wonende mensen vanaf 60 jaar die merken dat hun evenwicht toch wat minder wordt. Voor wie interesse heeft, worden op donderdag 6 en maandag 10 september informatiebijeenkomsten georganiseerd op twee locaties.

Om de kans op een valpartij zoveel mogelijk te beperken is het belangrijk om de balans te verbeteren of op zijn minst te onderhouden. Tijdens de cursus, die loopt van 17 september tot 13 december verzorgt een gecertificeerde docent bij Revalidatie Alkmaar een tienweekse training met theorie en veel oefening.

De eerste drie trainingen bestaan uit theorie, een aantal tests en de eerste oefeningen. Ook komen mensen uit de praktijk vertellen over veiligheid in en om het huis en hoe je dit kunt verbeteren. Tijdens de actieve trainingen wordt gewerkt aan spierkracht en evenwicht, met praktische oefeningen voor ieders niveau. De cursus wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door de gemeente én door het merendeel van de zorgverzekeraars.

De infoavonden worden op 6 september van 10:30 tot 11:30 uur gehouden bij Revalidatie Alkmaar (voorheen Lauwershof, Jupiterlaan 10) en op maandag 10 september van 13:30 tot 14:30 uur in Wijkcentrum De Oever. Voor informatie of direct aanmelden, neem contact op met Fysiotherapie van Revalidatie Alkmaar via 072-5198135 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2348x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/