De Alkmaarse Trampolinevereniging Triffis Alkmaar organiseert in de laatste drie weken van de zomervakantie weer een reeks trampolinespringclinics voor kinderen vanaf 4 jaar, die nog hoger en mooier willen springen dan op de tuintrampoline.

De eerste van zes clinics zijn afgestemd op verschillende niveaus en leeftijden en beginnen op dinsdag 14 augustus. Elke clinic bestaat uit drie lessen. Ervaren en gediplomeerde trampolinetrainers begeleiden de kinderen op de grote wedstrijdtrampolines in de trampolinezaal van sportcomplex De Meent Bauerfeind.

Aanmelden voor de clinics kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding worden per e-mail een informatieblad en een inschrijfformulier voor de clinics toegestuurd. Afhankelijk van de gekozen clinic zijn de kosten 25 of 30 euro per clinic. Triffis-leden krijgen 5 euro korting. Kijk voor de data en tijden van de clinics op de website van Triffis. (foto: Mooij)
Pin It
Bekeken: 2882x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/