Al ruim een week staat op het Bolwerk in Alkmaar de bijzondere tentoonstelling Bede-Vaart opgesteld, een verzameling buitenbeelden die tot en met 9 september gratis te bezichtigen is. Wie inmiddels een rondje langs de kunstprojecten heeft gelopen stelt zich ongetwijfeld de vraag wat de bedoeling van de kunstenaars in kwestie is geweest.

Curator Jaap Velserboer beantwoordt deze vraag tijdens een speciale rondleiding langs de kunstprojecten. Ook geeft hij extra achtergrondinformatie en vertelt over de kunstenaars, hun werk, bedoelingen en nog veel meer.

Jaap geeft op drie donderdagavonden (op 12, 19 en 26 juli) deze rondleiding en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname kost 4 euro en kan contant betaald worden bij Jaap. Houders van een KunstuitleenLot betalen 2 euro. De rondleidingen beginnen om 19:30 uur vanaf de Molen van Piet en duren ongeveer 60 minuten.
Pin It
Bekeken: 2394x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/