Fit4Lady heeft dit jaar de publieks- en juryprijs De Dutch Fitness Awards van Alkmaar gewonnen. Annemieke van Mameren mocht de award in ontvangst nemen in de zaal van de Evenementenhal in Gorinchem, onder toeziend oog van publiek, de vakjury en presentatrices Katja Schuurman en Kim Kötter.

De winnaar wordt niet alleen gekozen door stemmen, maar ook door 'mysterysporters'. Dit zijn mensen die zich voordoen als normale mensen die willen sporten, maar de sportschool beoordelen op alle belangrijke punten zoals betrokkenheid van de medewerkers en sfeer in de club.

Fit4Lady valt op vanwege een gevarieerd concept waarin gedacht wordt aan conditie- en krachttraining. De training is in totaal 30 minuten lang en er wordt om de 45 seconden gewisseld van steps naar apparaten en terug. De steps zijn voor het conditietraining en de apparaten voor krachttraining.
Pin It
Bekeken: 2517x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/