Zondag 10 juni heeft het IVN een wandeling gepland door de duinen, vanuit de Schaapskooi in Bergen. Door het goede weer van afgelopen weken zijn er veel vlinders, waar IVN-gids Jos Bos uitgebreid over zal vertellen.

De wandeling zal starten om 10:15 uur bij de parkeerplaats aan de Uilenvangerweg. Volgens de planning zal de tocht om 12:00 uur afgelopen zijn bij de Schaapskooi, waar de bezoekersruimte van het IVN dan geopend is.

De kosten voor deelname aan de tocht zijn 2,50 euro per persoon. Kinderen mogen gratis mee. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat. Er staat een kaart-automaat bij de parkeerplaats.
Pin It
Bekeken: 1896x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/