Uit de gesprekken die door VVD fractievoorzitter John van der Rhee  de afgelopen dagen zijn gevoerd met PvdA, D66 en CDA is gebleken dat er een voorkeur is om ook GroenLinks te betrekken bij de vorming van een coalitie. Dat zou met 24 zetels een flinke meerderheid opleveren.

Het is de 49-jarige Erik van der Maas die de volgende gesprekken als formateur vorm moet gaan geven. Van der Maas woont in Bergen en was lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Alkmaar.  Op dit moment is hij actief als vice-president tax bij Shell en als vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Van Alckmaer voor Wonen.

Daarnaast heeft hij diverse functies binnen de VVD vervuld en was hij kandidaat voor die partij voor de verkiezingen van de Eerste Kamer in 2015. Hij heeft de opdracht gekregen om zo spoedig mogelijk te komen tot een vruchtbare, en stabiele coalitie. (foto: Twitter @erikvandermaas)
Pin It
Bekeken: 4988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/