Zondag 13 mei worden alle moeders bij Hortus Alkmaar in het zonnetje gezet. Ze kunnen meedoen aan leuke workshops om van alles te maken: bonbons, een kruidenstempel, bloemstukje, origami, een masker of pakking met kruiden, of een armbandje van onder andere bloemen.

De Hortus Moederdag duurt van 12:00 tot 17:00 uur. Er zijn dan ook kraampjes met leuke cadeautjes zoals parfums, sieraden, kruidenzalven, honing en dergelijke, en er worden rondleidingen gegeven door de tuin. Kinderen kunnen onder begeleiding een bloempotje versieren voor mama of oma.

 

Moeders kunnen gratis deelnemen aan drie workshops. Kinderen tot en met 7 jaar mogen gratis meedoen en kinderen van 8 tot en met 15 jaar betalen 2,25 euro. Anderen betalen 4,50 euro. Meer op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/