De gesprekken over de vorming van een nieuw Alkmaars college hebben nog niets opgeleverd. Zowel OPA als GroenLinks hebben afzonderlijk gesprekken gevoerd met diverse partijen maar dat heeft nog niet tot resultaat geleid.

Ook een gezamenlijke ronde met OPA, GroenLinks, VVD en CDA heeft niets concreets opgeleverd. In zeven onderhandelingsrondes zijn de nodige knelpunten besproken, waaronder een fors aantal inhoudelijke verschilpunten, alsmede het aantal wethoudersposten.

Fractievoorzitter John van der Rhee van de VVD heeft de raadsleden daarom donderdagavond laten weten het initiatief te willen nemen: "Het komt de VVD als verstandig en verfrissend voor als de VVD, als één van de drie partijen met zes zetels, nu zelf het initiatief neemt teneinde op korte termijn stappen te kunnen zetten om de gemeente van een college te voorzien."

De VVD wil daarom in gesprek met alle in de raad gekozen partijen. Het CDA, de PvdA en D66 hebben laten weten daar positief tegenover te staan.
Pin It
Bekeken: 3510x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/