Op zondag 15 april geeft het Grootkoor Alkmaar een voorjaarsconcert in de Kapelkerk te Alkmaar samen met de Engelse solo-trompettist John Barker.

Het Grootkoor Alkmaar staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit zo’n 125 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie Noord-Holland. Op het programma staan bekende en onbekende koorwerken en musical liederen.

John Barker is één van de beste trompettisten van Groot-Britannië en heeft diverse solo-albums uitgebracht. Barker werkt geregeld samen met koren, zoals met Grootkoor Gelderland.

Het concert begint om 14:30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Kapelkerk en via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 13.45 uur is de kassa van de Kapelkerk geopend. Voor meer informatie kunt u kijken op de website grootkoor.nl. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/