Afgelopen weekend wist Judoka Dylan van der Kolk de finale te halen tijdens het jaarlijks internationale judotoernooi in Bremen Duitsland. Zijn trainingsmaat Jonathan Houkes greep in zijn categorie net naast het eremetaal. Tijdens dit toernooi strijden judoka's uit landen als Frankrijk, Kazachstan, Japan en Rusland.

In de klasse -60 kg ondervond Van der Kolk in de eerste en tweede ronde weinig tegenstand van Duitse judoka's Luis Schmidt en Anton Hoffman. In de derde ronde kreeg Van der Kolk de sterke Tsjech Tomas Kaulfus tegenover zich. Met een Kata-guruma schoudertechniek scoorde Van der Kolk snel. De Tsjech kreeg nog drie straffen op rij waarna de Alkmaarder de wedstrijd won.

De kwartfinale tegen de Duitser Michel Markoff besliste Van der Kolk snel met een schouderworp en in de halve finale tegen Maxime Gobert zette hij de Fransman op drie straffen en kon Van der Kolk door naar de finale.
In de finale kwam hij verrassend genoeg tegenover zijn Nederlandse concurrent te staan, de Limburger Bart Weling. De partij leek naar Van der Kolk te gaan totdat hij in een armklem terechtkwam en moest aftikken. Ondanks een tweede plek, ligt Van der Kolk goed op koers voor een EK-ticket.

In de categorie -66 kg vocht Jonathan Houkes zich tot aan de halve finale waar hij de ervaren Duitser Mateo Cuk tegenkwam. Houkes liet zich van zijn beste kant zien maar kwam in de halve finale op de grond in een slipverwurging terecht en moest aftikken. Tijdens het gevecht om eremetaal tegen Tom Moritz gingen de twee gelijk op. Het werd een golden score en werd in het voordeel van de Duitser beslist. Houkes eindigde op de vijfde plek.
Pin It
Bekeken: 2302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/