Vorig jaar werd de komst van een IT hotspot naar Alkmaar aangekondigd aangekondigd, vrijdagmiddag gingen de deuren daarvan open en ontvingen de bewoners van die IT hotspot relaties en andere genodigden om te laten zien waar al dat werk toe geleid heeft.

Toen heette het project nog Digital Valley, inmiddels is die werknaam gewijzigd naar het definitieve 'De Hub'. Dat het bedrijf dat ooit begon in Obdam nu de Alkmaarse Pettemerstraat heeft als vestigingsplek mag best een beetje bijzonder heten. Toch is de keuze heel bewust gemaakt.

"Je kunt natuurlijk voor Amsterdam kiezen en daar opgaan in de massa, maar in Alkmaar wilden we juist een aparte en opvallende werkplek creëren waar mensen op af komen en met plezier werken. Vanuit Amsterdam ben je hier zo, veel buitenlands bezoek dat hier langskomt denkt dat ze nog steeds in Amsterdam zijn", zo vertelt Chris Obdam van Betty Blocks en Holder.

Het pand oogt inderdaad alles behalve standaard. Er is een zeer open sfeer gecreëerd met, voor wie dat wil, toch de nodige geborgenheid. Voor wie er ook nog een kijkje wil nemen, of voor wie een leuke baan zoekt, De Hub is zaterdag tussen 12 en 5 open voor het publiek.
Pin It
Bekeken: 6612x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/