CDA Alkmaar dient tijdens de raadsvergadering van 15 maart een motie in waarmee zij het overleg tussen de gemeente en de coöperatie Dorpsherstel De Rijp nieuw leven in willen blazen.

Het overleg tussen de coöperatie en de gemeente over eventuele woningbouw op het terrein van de Sint Jozefschool in de oude dorpskern van De Rijp is vastgelopen door een onderzoek naar een brug die aansluit tussen de Kerkstraat en het Wollandje.

Buurtvereniging Hondenwagens Stapvoets, bestaande uit bewoners van de Kerkstraat, hebben inmiddels een brief geschreven aan de gemeente dat een brug ter ontsluiting van het bouwplan overbodig is. Dit is ook overlegd met de coöperatie.

De CDA-fractie vraagt het college in overleg te gaan met Dorpsherstel De Rijp, maar ook met de buurtvereniging om deze veranderingen mee te laten wegen bij de besluitvorming rondom het woningbouwplan.
Pin It
Bekeken: 2540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/