Twintig leerlingen van het ROC Horizon College hebben in samenwerking met Lange Frans een bijzonder muzikaal nummer met videoclip gemaakt. De muziek en het verhaal in de video zijn gebaseerd op de nieuwe visie van de school.
Het samenwerken tussen diverse opleidingen en leerlingen, en het verzorgen van masterclasses, waarvan die van Lange Frans er één was, is een verdere uitwerking van de nieuwe strategische visie. Aan het project werkten leerlingen en Lange Frans op alle fronten samen. De clip bij het nummer ging maandag 5 februari officieel in première in het Alkmaarse AFAS stadion.
In drie sessies werd de muziek en de tekst geschreven en de videoclip opgenomen. Voor de leerlingen van het Horizon een enorme kans om hun talenten op het gebied van muziek en videoproductie te laten zien. Samenwerken, resultaat gericht werken en boven jezelf uitstijgen waren belangrijke ingrediënten tijdens de masterclass.
Lange Frans is trots op het resultaat: "De studenten hebben fantastische talenten laten zien en zich in korte tijd enorm ontwikkeld. Het resultaat is voor mij boven verwachting. De sfeer was goed en de studenten waren hartstikke enthousiast. Naast dat zij van mij hebben geleerd, hebben de studenten mij ook geïnspireerd. En dat is supertof om mee te maken."
Binnenkort is de HC Masterclass met het nummer Blijf bij de les ook op Spotify te beluisteren. Bekijk hier de korte versie van de clip.
Pin It
Bekeken: 2751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/