De Provincie heeft 15 januari j.l. verkeersbesluiten voor de herinrichting van de N243 ter inzage gelegd. Het betreft besluiten over het verdwijnen van bushaltes en het voor verkeer afsluiten van het Zuidje bij Schermerhorn. Voor de Alkmaarse fractie van de VVD een reden om aan de bel te trekken bij het college van B&W.

Tijdens de inspreekavond van 12 december 2017 konden belanghebbenden vragen stellen en suggesties doen naar aanleiding van de plannen van de Provincie. In het gespreksverslag van die avond staat dat meerdere van die suggesties nog uitwerking nodig hebben.

De VVD wil weten wat en óf er nog wel iets met de suggesties gedaan wordt nu de Provincie de verkeersbesluiten al in de Staatscourant gepubliceerd heeft. (afbeelding: provincie Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 2446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/