Politie Alkmaar-Duinstreek laat via Facebook weten een 'nogal heftig' weekend achter de rug te hebben. Naast de al gerapporteerde overvallen op Tempo Doeloe en Cameraland, verkeersongevallen en mislukte vluchtpogingen, kregen de agenten met nog meer incidenten te maken.

Naar aanleiding van een flinke twist in een woning met gebruikmaking van een mes, is een verdachte aangehouden. Op het bureau worden agenten door hem bespuugd. Vervolgens blijkt de man besmet te zijn met Hepatitis B.

Vanwege de kans op infectie trad het zogeheten bijt- en prikprotocol in werking. Een collega die hier niet tegen ingeënt was, heeft nu een prik gekregen en zal zich over een week of 6 weer moeten laten testen.

Agenten hebben in Alkmaar een pasgeborene gereanimeerd, die zonder ademhaling ter wereld kwam. De baby is opgenomen in het ziekenhuis. Verder is nog niets over de  gezondheidstoestand bekend. Het voorval heeft op alle betrokkenen enorm veel impact gehad.

Dan was er ook nog een drietal personen die een voertuig omver hadden geduwd. De politie heeft een verdachte aan kunnen houden. Naar de overige twee verdachten wordt onderzoek verricht.

De agent die zaterdag rond 04:25 uur bij het Waagplein in Alkmaar door een wildplasser werd mishandeld, blijkt hier gezichtsletsel aan over te hebben gehouden.
Pin It
Bekeken: 2759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/