Woensdagavond is door de leden van GroenLinks Alkmaar het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. De huidige fractievoorzitter Christian Braak is verkozen tot lijsttrekker, met direct onder hem Bastiaan de Leeuw en Ineke Bozelie. Rosina Diktas, die 11 jaar voor GroenLinks in de raad heeft gezeten, stelt zich niet meer beschikbaar.

Naast de ervaren raadsleden is hoog in de lijst ook veel nieuw talent te vinden. Direct onder de top drie staan oud COC Noord-Holland-Noord voorzitter Maaike Kardinaal en huidig fractie-assistent Tineke Bouchier. Op zes staat de 21-jarige Roy Seignette.

Lijsttrekker Christian Braak: "We hebben een prachtige Iijst met mogelijke raadsleden vastgesteld. Allemaal staan ze te popelen om aan de slag te gaan. We gaan er een mooie campagne van maken. Op naar een klinkend resultaat op woensdag 21 maart!"
Pin It
Bekeken: 2911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/