DAW begon zaterdagavond in Amstelveen als nipte koploper in de 3e Bondsklasse B aan hun vierde wedstrijd, maar nummer 2 De Snippen ontfutselde deze positie in een direct duel. Na een spannende en helaas niet helemaal eerlijke wedstrijd verloor de Alkmaarse ploeg met 12-10.

Het eerste kwart was gelijk opgaand. DAW startte met veel vertrouwen in de counter, terwijl de Snippen veel gebruik maakte van  zijn sterke midvoors. Het resultaat was 2-2. In de tweede periode trok DAW door via snel spel, met veel uitbraken en counters. De Snippen leverde echter veel tegendruk en trok telkens de score gelijk. Halverwege stond het 5-5.

Vanaf begin derde periode verdedigde DAW de ondiepe kant van het bad en de midvoors van de thuisploeg maakten nog wel eens 'onopvallend' gebruik van de bodem. De alertheid van de scheidsrechters was aanvankelijk scherp, maar deze werd minder en onder andere daardoor liep de Snippen uit naar 9-7.  Tijdens het laatste kwart herstelde DAW, maar niet genoeg om de wedstrijd te kantelen. De strijd bleef gelijk opgaan en eindigde in 12-10.

De DAW-mannen zakken door hun eerste verlies naar de vierde plaats in de 3e Bondsklasse B, maar met pas vier gespeelde wedstrijden is nog van alles mogelijk.
Pin It
Bekeken: 2279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/