De tweede editie van de Alkmaarse Victoriefeesten waren een groot succes. Duizenden feestgangers genoten een week lang van het ruime aanbod aan feesten en evenementen.

De Victoriefeesten begonnen zondag 1 oktober met het korenfestival ‘Alkmaar Zingt’. In de binnenstad werd het winkelend publiek overal verrast door het gezang van koren; in winkelstraten én binnenin winkels.

Donderdag trok het spektakelstuk ‘MOED’ veel publiek naar het Waagplein. De dansers die verticaal tegen de Waagtoren hun kunsten lieten zien op sprookjesachtige muziek gaven velen een bijzondere ervaring.

Op vrijdag en zaterdag kwamen de Victoriefeesten tot een hoogtepunt met festivals op meerdere locaties. Naast traditionele feestjes met optredens in de Koorstraat / Ritsevoort, was er dit jaar voor het eerst 'Ontzettend Alkmaar' op de Paardenmarkt. Op de Platte Stenenbrug stonden zowel dj’s als muzikanten op het podium.

Ook de activiteiten van de 8 October Vereeniging brachten veel publiek op de been; van de sfeervolle lampionoptocht voor kinderen tot de optocht met praalwagens, de traditionele zuurkoolmaaltijd en de nieuwe thematische lasershow. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 2116x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/