Misset Horeca heeft de nieuwe Koffie Top 100 gepresenteerd, met daarin de beste koffietenten in Nederland. De enige notering vanuit het HAL-gebied is Stroming in Heerhugowaard. Het restaurant aan het Coolplein is terug te vinden op de 85e plaats.

De beste koffietent in de regio is Van Speijk in Egmond aan Zee, de nummer 38 in de Top 100. Voor het allerbeste kopje koffie met de allerbeste service moet je helemaal naar Josephine Coffee in Arnhem. Doppio Espresso Joure won de Publieksprijs.

Misset Horeca draaide dit jaar de 1e en 2e ronde om, zodat de nadruk meer op de kwaliteit van de koffie ligt: eerst zijn alle 250 aangemelde bedrijven bezocht door een jurylid die de smaak beoordeelde. Het grootste deel van de kandidaten kwam binnen via Nederlandse koffiebranders, enkele tientallen bedrijven hebben zichzelf aangemeld. In ronde 2 keken mystery guests naar gastvrijheid, service en hygiëne.

De volledige Top 100 is te vinden missethoreca.nl. Neem ook een kijkje op facebook.com/koffietop100. Inschrijven voor 2018 is inmiddels mogelijk.
Pin It
Bekeken: 2929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/