De ANWB heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Publieksprijs ‘Meest gastvrije theater van het jaar’. Ruim 23.000 ANWB-leden hebben gestemd en TAQA Theater De Vest kwam weer uit de bus als genomineerde in de categorie ‘grote gemeente’. Bestuur en medewerkers kijken vol verwachting uit naar de prijsuitreiking op 4 oktober in Hoofddorp.

De Vest-directeur Peter Blaauboer is erg tevreden: “Deze mooie nominatie is een prachtige aftrap van het nieuwe theaterseizoen! Na de goed bezochte openingsvoorstelling met Scapino Ballet Rotterdam en een feestelijke editie van Kunst tot de Nacht, zijn we helemaal klaar voor de start!"

“Voor bijna alle voorstellingen zijn nog mooie plaatsen beschikbaar", springt Blaauboer in de marketing-modus. "Denk aan de hitmusicals Annie M.G. Schmidt of De Marathon. Ook voor de jeugd staat er veel op het programma. Verder komt De Vest dit seizoen weer met een nieuwe reeks Try-Out Café’s voor aanstormend talent in de Plein Zaal en drie edities van Zin op Zondag in Grote Kerk Alkmaar. Rondom de voorstellingen wordt een uitgebreid programma geboden met interessante achtergrondinformatie."

Meer informatie op taqatheaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/