Alkmaar, 18 januari 2014. Frans Bauer komt naar Alkmaar. Zijn succesvolle tournee van afgelopen jaar wordt dit theaterseizoen opgevolgd met een reprise van ruim 25 shows in Nederland in België. Op zondag 16 maart om 19.30 uur is hij te zien in TAQA Theater De Vest en neemt zanger René Schuurmans mee.

'Frans Bauer Live in Concert IX' is net als zijn voorgangers een onderhoudend avondvullend programma met natuurlijk een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest. Onder begeleiding van de 'Holland Showband' worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Naast de hits staan ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes van het album 'De Mooiste Jaren Komen Nog' centraal. Zanger René Schuurmans verzorgt een gastoptreden. Het wordt een avond met een lach, een traan, gezelligheid, maar vooral veel feest.

Pin It
Bekeken: 1257x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/