Alkmaar, 6 januari 2014. De Onafhankelijke Partij Alkmaar is bezorgd over de mogelijk grote toestroom van Roemeense en Bulgaarse gelukszoekers en vindt dat deze goed gecontroleerd moet gaan worden. Daarom heeft het schriftelijke vragen hierover gesteld aan het college van Alkmaar. Per maandag hebben mensen uit de beide landen geen vergunning meer nodig om in Nederland te werken. Daarvoor moeten ze, net als andere buitenlanders werkzaam in Nederland, wel eerst een burgerservicenummer aanvragen en geregistreerd zijn in het Register Niet Ingezetenen. Voor het BSN is en een verblijfsadres nodig. In Rotterdam en Den Haag wordt hierop gecontroleerd en OPA vindt dat Alkmaar dit ook moet gaan doen om illegaal verblijf, uitbuiting of overbewoning te voorkomen.

Bij controle kan ook meteen naar eventuele fraude met toeslagen of uitkeringen gekeken worden, en kan de stroom migranten in kaart gebracht en gestuurd worden. De fractie wil dat er meteen ook gekeken wordt naar eventueel gepleegde misdaden. Het college buigt zich over het verzoek.

Pin It
Bekeken: 1094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/