Alkmaar, 6 januari 2014. Met ingang van 1 januari is Joop Sinke gestopt als bestuurslid van de Sportraad Alkmaar. Deze beslissing heeft hij genomen vanwege de start van zijn eigen bedrijf 'SmartLocation'. Met zijn bedrijf gaat hij onder andere sportevents organiseren en om belangenverstrengeling te voorkomen stopt hij als bestuurslid van de Sportraad.

Joop Sinke vervulde de functie als bestuurslid sinds 2009 en was verantwoordelijk voor de PR & Communicatie, trad op als vertegenwoordiger voor de sporters met een beperking en vertegenwoordigde de sportraad in de PBO raad van Alkmaar Centraal.  Voorzitter Ton Wokke vindt het jammer dat Sinke de Sportraad gaat verlaten maar respecteert zijn besluit en wenst Joop Sinke met zijn eigen bedrijf alle succes toe voor de toekomst. Daarnaast is hij nog actief voor Stichting Michael Wings.

Pin It
Bekeken: 1222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/