Alkmaar, 19 december 2013. Eind november maakte uitzendorganisatie Timing de 12 finalisten van haar zangcontest ‘de Sterren van Timing’ bekend. Mostafa Mirzada meldde zich bij de Timing vestiging in Alkmaar aan als auditant en behoort nu tot de finalisten. Donderdag rijdt de speciale auditiebus eerst naar Leiden, en staat daarna om 13:00 uur in Alkmaar, om daarna zijn laatste stop te doen in Haarlem. In Alkmaar treedt Mirzada opnieuw in de spotlight. Voor de contest meldden zich in het hele land bijna 400 auditanten en 4.850 juryleden aan. Auditie vond plaats in een speciale auditiebus, die van augustus tot en met oktober door het land reed. De 12 finalisten doen deze maand opnieuw auditie in de bus. De finalist die de meeste publieksstemmen verzamelt wint een reis naar Miami. 

Met de zangcontest zet Timing alle doeners van Nederland in de spotlight en creëert daarmee meer waardering voor mensen met een uitvoerende baan. Alle audities werden gefilmd, waarna de auditiefilmpjes beschikbaar werden gesteld op desterrenvantiming.nl. De zangcontest kreeg dankzij social media veel lokale en landelijke bekendheid. Na 19 december kan er wederom gestemd worden via de website. Stemmen kan tot 15 januari. Timing maakt de winnaar op 16 januari bekend.

Timing maakt zich hard voor mensen die ‘doen-werk’ uitvoeren, werk in de productie, schoonmaak, logistiek, zorg, het callcenter en op kantoor. Belangrijk werk waar de uitzendorganisatie op een eigen praktische manier een steentje aan wil bijdragen. “Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat doeners de ruggengraat van onze economie zijn. We vinden het dan ook onterecht dat er altijd veel en interessant gepraat wordt over functies als die van ingenieur, arts of advocaat, terwijl over uitvoerende functies vaak minder hoog wordt opgegeven," aldus Paul Haarhuis, Commercieel Directeur bij Timing.

Pin It
Bekeken: 1190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/