Schoorl, 13 december 2013. De bibliotheek in Schoorl werd van 10 tot 12 december verhuisd en helemaal opnieuw ingericht volgens een nieuw landelijk retailconcept. Vrijdagochtend vond de feestelijke heropening plaats. Wethouder Aletta Hekker had de eer deze handeling te verrichten. Aansluitend konden belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe bibliotheek en van acties profiteren. In de middag waren er allerlei feestelijke activiteiten voor kinderen. 

De bibliotheek in Schoorl heeft haar ingang direct rechts van de hoofdingang in De Blinkerd, en de opzet is compleet vernieuwd volgens de uitgangspunten van het landelijk bibliotheekwinkelconcept. Een concept waarbij de inrichting, presentatie, collectie en website van de bibliotheek één geheel vormen. De collectie wordt aantrekkelijk gepresenteerd in verschillende werelden. De inrichting is sfeervol en eigentijds en nodigt u uit om op ontdekkingstocht te gaan. In de vernieuwde bibliotheek kan niet meer met contant geld betaald worden. Nieuw is de pinautomaat, hier kan ieder bedrag, zonder extra kosten, overgemaakt worden. Ook kan men vooraf een tegoed op de pas zetten door in te loggen via de website van Bibliotheek Kennemerwaard en via iDeal een bedrag te betalen.

De vestiging in Schoorl krijgt vanaf 1 januari nieuwe openingstijden. De bibliotheek is vanaf die datum geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 1306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/