Alkmaar, 21 maart 2011. Acht Vitesse supporters zijn zaterdagavond door de politie aangehouden op de Edisonweg in Alkmaar. De politie had een tip gekregen dat een groep Vitesse supporters bij verlies naar Alkmaar zou komen voor een confrontatie met AZ supporters. En AZ heeft zaterdag overtuigend met 3-1 van de club uit Arnhem gewonnen.

De acht supporters zaten in een busje dat door de politie aan de kant werd gezet en daarna werd doorzocht. Dat leverde de nodige alcoholische drank en een aantal gebitsbeschermers op. Het busje is uiteindelijk mét supporters door de politie richting Arnhem begeleid.
Pin It
Bekeken: 1551x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/