Alkmaar, 21 maart 2011. Zorgverzekeraar Uvit gaat een reorganisatie uitvoeren die ten koste zal gaan van tweehonderd banen op het regiokantoor in Alkmaar. Het voornemen voor deze reorganisatie is al tijdens de presentatie van de jaarcijfers aangekondigt. Het moet er voor gaan zorgen dat processen effectiever gaan verlopen en dat er niet langer dezelfde werkzaamheden op verschillende plaatsen plaatsvinden.

De bonden zijn op de hoogte en er is een sociaal plan, maar de ondernemingsraad heeft zich nog niet uitgesproken. De medewerkers kunnen momenteel via inloopsessies hun vragen kwijt. Uiteindelijk blijft er in 2012 een afdeling van tweehonderd medewerkers over.

Uvit is in 2007 ontstaan uit een fusie tussen Univé Verzekeringen en zorgverzekeraars VGZ, IZA en Trias. Het regiokantoor in Alkmaar draagt zorg onder andere voor de uitvoering van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten.
Pin It
Bekeken: 1679x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/