Alkmaar, 10 december 2013. Bruisend-Alkmaar wil van het college weten waarom het dusdanig lang duurde tot er vergunningen verstrekt waren voor het Kerstspektakel op 14 december, dat het hele feest afgelast moest worden. Artiesten waren geboekt, er waren al duizenden kaartjes verkocht en er werd gerekend op 12.000 bezoekers in het AFAS-stadion. Maar de door de gemeente toegezegde vergunningen waren op 4 december nog niet binnen, terwijl er verplichtingen moesten worden aangegaan met toeleveranciers. Forza Experience voelde zich genoodzaakt het feest door te schuiven naar 2014 en het verlies voor hen en AZ voor lief te nemen. Volgens een woordvoerder van de Heerhugowaardse stichting was in oktober over de vergunningaanvragen overlegd en was ook aangegeven dat er druk op zat. Pas op 6 december viel de positieve beslissing in de bus.

Bruisend-Alkmaar vraagt ook of de trage verstrekking van vergunningen te maken heeft met het conflict met AZ rond de gokhal in de toekomstige bioscoop, de trainingsvelden in de Westrand, de reclamezuil en het dreigement van AZ om het trainingscomplex naar Zaanstad te verhuizen.

Pin It
Bekeken: 1252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/