Heerhugowaard, 9 december 2013. In het voorjaar van 2011 was hij er ineens: Dotan. Giel Beelen noemde hem al de belofte van 2011 en zijn debuutalbum Dream Parade was een groot succes met als uitschieter de single This Town, die zelfs werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Zondag 5 januari geeft deze veelbelovende singer-songwriter een intiem concert in Café Cool waarbij alle bezoekers gratis zijn nieuwe cd ontvangen.

De 26-jarige singer-songwriter uit Amsterdam staat bekend om zijn aangrijpende teksten en fluwelen stem, en laat zich inspireren door verschillende muziekstijlen wat duidelijk te horen is op zijn debuut cd Dream Parade. Inmiddels werkt Dotan hard aan zijn tweede studioalbum 7 Layers, dat eind januari 2014 uit zal komen. Voor dit album werkt hij onder andere samen met de Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl en muzikant/producer Chris Bond (o.a. Ben Howard). De albumpresentatie in de grote zaal van Paradiso was al snel uitverkocht, maar gelukkig komt Dotan zondag 5 januari naar Heerhugowaard voor een huiskamerconcert in Café Cool. Een intiem concert waarbij hij vooral veel nieuwe tracks van zijn tweede album 7 Layers zal spelen.

Kaarten voor het concert van Dotan zijn voor €12,50 te verkrijgen via de website van Cool of bij de servicebalie. Bij het kaartje komt de nieuwe cd, zodra deze uit is. Wegens de intieme setting is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees snel.

Pin It
Bekeken: 1322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/