Alkmaar, 21 november 2013. Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis presenteert donderdagavond 'Tambú, a Freedom Song' in Theater De Vest. Een Tambú is een slaventrommel. In de voorstelling vertelt een keur aan Curaçaose artiesten samen met de vaste kern van het collectief een ontroerend en kritisch verhaal over het gedeelde verleden van Nederland en Curaçao. Voor iis er 'Kijk of Toneel'. Theaterdramaturg Willemijn Barelds leidt vier eigentijdse theatervoorstellingen in en na afloop vindt er een nagesprek plaats. 'Tambú' is de tweede uit de reeks.

Vrijdag de 22e is het podium voor het Nederlands Kamerorkest met 'De perfecte symfonie'. De eerste van een serie van vier concerten waar ook het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt.  Vooraf wordt voor € 2,50 een inleiding verzorgd met een kopje koffie of thee.

Zaterdag muziek uit eigen stad: Het Stedelijk Harmonieorkest Solo Deo Gloria geeft haar najaarsconcert. In de kleine zaal geven Jules Deelder en Bas van Lier hun nieuwe muziektheatershow De Deeldeliers. De Rotterdamse nachtburgemeester wordt bijgestaan door een trio onder leiding van Bas van Lier met daarbij gastspeler Boris van der Lek op de sax. ‘De Deelderliers’ is een lekkere geordende chaos en een aanrader voor iedereen die van jazz en woordkunst houdt.

Zondag 24 november is de grote zaal twee keer de swingende slapstickmusical van het overbekende duo Buurman & Buurman. In 'Beginnen voor jezelf' zakken ze ineens door hun bank. Die wordt natuurlijk gefixt, en maak er meteen maar een tafel bij. Voor ze het weten zijn ze ze directeur van hun eigen meubelfabriek. Als dat maar goed gaat! Ook op zondag 'Hotel Perdu' van Het Houten Huis. In het hotel is het een komen en gaan van vergeten personages: een eenzame linkerschoen hupt onhandig binnen, een gekrompen trui boekt een kamer. Hotel Perdu is een troostrijke plek voor iedereen die iets uit te zoeken heeft. Een bijzondere voorstelling waarbij ook een Rariteitenkabinet is. Iedereen kan spullen meenemen waar iemand anders misschien wel heel gelukkig mee zal zijn. Er is ook een werkplaats om zelf een 'hotelkamer' bouwen voor je eigen verdwaalde voorwerp.

Pin It
Bekeken: 1505x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/