Alkmaar, 21 november 2013. Improvisatietheater Papaver huurt 23 november de Theaterzaal van Provadja. Spelers strijden aan de hand van suggesties uit het publiek, zoals een locatie, een dagelijks voorwerp of een emotie. In samenwerking met het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar presenteert Provadja de gratis toegankelijke lezing over Fusion Architecture. Het Inntel Hotel in Zaandam was zijn internationale doorbraak en maakte veel tongen los. Daarnaast zijn er weer veel films te zien deze Provadjaweek: What Maisie Knew, een moderne bewerking van de klassieker van Henry James. Maisies ouders vechten om voogdij over het kleine meisje. Hun nieuwe partners zien het met lede ogen aan, waardoor een onverwachte alliantie ontstaat. 

Bij Cinemarvelous op 22 november is er speciale aandacht voor de beleving van een geheime film. Zo is er vooraf een maaltijd in het Theatercafé, verzorgd door Toko Bandoeng. Een kleine hint. Na afloop staat er een glas wijn klaar en is er muziek in het Theatercafé. In het kader van Movies that Matter is er de Palestijnse film Omar. Omar glipt soms over de muur tussen Israël en Palestina om zijn geheime liefde Nadja en jeugdvrienden Tarek en Amjad op te zoeken. Wanneer zijn vrienden een verzetsdaad plannen, loopt de situatie uit de hand en wordt Omar opgepakt. Een leven gevangen, of informant worden? 

Dé sensatie en Gouden Palm-winnaar tijdens het filmfestival in Cannes was La Vie d'Adèle. Voor de tweede week draait deze ruim drie uur durende maar voorbij vliegende film, over de 15-jarige Adèle. Ook de natuurfilm De Nieuwe Wildernis, opgenomen in de Nederlandse Oostvaardersplassen, draait weer. De documentaire, van BBC-achtige allure, heeft ondertussen al de status van platina film.

Voor de kleintjes (4+) draait Provadja zondag de film Politiewagen Pelle en de Dierenrovers. Pelle krijgt de opdracht een broedende adelaar in een dierenpark te beschermen, maar krijgt te maken met meedogenloze dierenrovers.


Pin It
Bekeken: 1486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/