Het is inmiddels eigenlijk al een traditie in Alkmaar: de oergezellige Shopping Nights. Winkelen tijdens de Shopping Night is een echt avondje uit want overal zijn leuke dingen te zien en te doen. Zo ook afgelopen zaterdagavond toen de winkels weer open waren tot 23.00 uur en de bezoekers zich konden zich laten verrassen door straattheateracts als Queen Alkmaar, het Levend Boeket en Mister Mondriaan.

Deze schilder is niet zomaar toevallig gekozen; Shopping Night stond in het teken van kunstrichting ‘De Stijl’, die honderd jaar geleden werd opgericht en waarvan Mondriaan een invoedrijk lid was. Lokatietheater De Karavaan zorgde nu ook weer voor de nodige aandachttrekkers, zo waren er bijvoorbeeld vier steltlopers die hoog boven het publiek uittorenden.

Pin It
Bekeken: 4330x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/