Alkmaar, 18 september. Woensdagochtend is AZ vertrokken richting Israël waar Maccabi Haifa de tegenstander is tijdens de eerste poulewedstrijd van de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in Haifa en dat is iets bijzonders. Volgens de UEFA is het in Haifa niet altijd veilig genoeg geweest om te spelen, en dus is Maccabi Haifa noodgedwongen al vaak uitgeweken naar andere stadions of zelfs andere landen. Slechts 11 van de 34 Europese wedstrijden speelde Maccabi Haifa in eigen stadion. Ook is dit duel bijzonder omdat AZ het nog nooit eerder opnam tegen een Israëlische tegenstander in Europees verband, maar ook omdat Maccabi Haifa al twee weken geen wedstrijd heeft gespeeld vanwege Joods Nieuwjaar en diverse Joodse feestdagen.

Trainer Gert-Jan Verbeek heeft een selectie van 20 spelers meegenomen naar Israël, bij deze selectie zitten ook Dirk Marcellis en Denni Avdic die allebei zijn hersteld van blessures. Denni Avdic kan zelfs zijn officiële debuut gaan maken voor AZ. Alleen Markus Henriksen is achter gebleven in Alkmaar, hij kreeg in de wedstrijd met het Griekse Atromitos een rode kaart en is geschorst. De aftrap van deze wedstrijd is om 21:05 en is in handen van de Oostenrijkse scheidsrechter Schörgenhofer. De wedstrijd is live te zien op RTL 7.

Pin It
Bekeken: 1117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/