Alkmaar, 18 september 2013. Vrijdag 11 oktober, de nationale Coming Out dag, gaat 1811 Dance & Drinks open. Op deze speciale avond, onder de noemer "Café Chantant" zal de avond een gezellig en stijlvol Nederlandstalig karakter krijgen, deze keer niet met de gezellige volkse liedjes zoals altijd gedaan wordt tijdens de Nacht Van Oranje, maar met mooie Nederlandstalige muziek, zoals Rob de Nijs, Ramses Shaffy, Conny Vandenbos en noem maar op. Grote klapper op deze avond is het live-optreden van niemand minder dan Astrid Nijgh. In 1973 had Astrid Nijgh haar eerste hit met het controversiële nummer "Ik doe wat ik doe". 

Astrid Nijgh, meisjesnaam De Backer, was niet vies van een smakelijke rel: in de jaren ' 70 ontmoette ze Ad van Besouw, destijds eigenaar van het Amsterdamse gaycafé Amstel Taveerne, tegenwoordig Amstel 54. Astrid (gay) en Ad (gay) besloten maar eens te gaan trouwen en lieten dit door flink wat publiciteit gepaard gaan. Weken lang stonden "de vakbladen" en de rubriek van Henk van der Meyden vol van dit bijzondere huwelijk, wat natuurlijk enorme klandizie genereerde voor de kroeg van Adje, waar Astrid dan in de avond uren stond te zingen, met groot succes.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is 5 euro per persoon. Vol is vol. Er is overigens op 28 september een Drag Gueen Bingo onder leiding van Lady Galore.

Pin It
Bekeken: 1741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/