Alkmaar, 16 september 2013. Dit najaar start de zaalvoetbalacademie van FC Plubos wederom met een reeks trainingen voor meisjes in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar. Er worden 10 clinics gegeven op zondag in diverse sporthallen in Alkmaar van 10.30 tot 12.00 uur. In sporthal de Meent zal op 6 oktober de eerste training van start gaan. Tevens staan er meerdere voorwedstrijden op het programma bij de vrouwen Eredivisie zaalvoetbal. De meiden kunnen dan, naast zelf te spelen, ook kennis maken met de snelle wedstrijdsport op het hoogste niveau. De Zaalvoetbalacademie heeft FC Plubos geen windeieren gelegd. Meerdere meiden van de academie hebben zich inmiddels in de selectie gespeeld. De zeer fanatieke en wendbare Maxime Braaksma is het jongste talent bij de vrouwen. Zij wil er alles aan doen om de top te bereiken.

De trainingen zijn niet alleen bedoeld voor toptalenten. Plubos wil zoveel mogelijk meiden de kans bieden het zaalspelletje eigen te maken door differentiatie en persoonlijke aandacht. De vrouwen uit de selectie zullen daarom bij toerbeurt de jonge meiden helpen, inspireren en uitdagen. Hoofdcoach Ron Admiraal en KNVB coach Hjalmar Hoekema komen gasttrainingen verzorgen. De trainsters Nanouk Groentjes, ook keepster van het eerste, en Marianne Pluijmers, voormalig topspeelster, zijn weer bereid gevonden om samen met speelster Chantal Pluijmers de organisatie op zich te nemen. Wie denkt de vrouwen uit de eredivisie wel een lesje te kunnen leren, of het gewoon leuk lijkt om kennis te maken met of beter te worden in zaalvoetbal is van harte welkom.

Voor een indruk zijn foto's te bekijken op de Facebookpagina van Plubos of kan er op 27 september gekeken worden naar de tweede thuiswedstrijd van de vrouwen in de Meent (aanvang 20.30 uur). Bekijk ook de website van FC Plubos of kijk op Twitter.

Pin It
Bekeken: 1169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/