Alkmaar, 12 september 2013. In oktober 2013 gaat Karo's Zorg onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs in Schagen en Alkmaar van start met een cursus meditatie en innerlijke retraite, de weg naar de Innerlijke Bron onder inspiratie van Aartsengel Raphaël. Een cursus waarbij de deelnemers na vijf avonden samen oefenen in staat zullen zijn om met behulp van de Engelen van het Licht zelf te mediteren. Vanuit de meditatie leert men de innerlijke rust en balans in het leven op te zoeken. Men krijgt wekelijks opdrachten mee. Daarnaast door het samen oefenen en mediteren zal men de energie van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht kunnen ervaren. Het betreft een cursus van vijf bijeenkomsten die twee uur duren. De sessies worden gehouden bij Centrum Zenit aan de Spoorstraat 62 en de eerste is op zaterdag 12 oktober.

Karo's Zorg is een praktijk voor spirituele zorg, waar naast cursussen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals het geven van engelen readings, engelen healings, esoterische astrologie consulten, life coaching en waar gewerkt wordt met nieuwetijdskinderen. Voor verdere informatie en/of opgave deelname, kijk op de website van Karo's Zorg.

Pin It
Bekeken: 1753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/