Heerhugowaard, 12 september 2013. Zaterdag 21 en zondag 22 september wordt het Coolpleinfestival georganiseerd op en rond het Coolplein in het stadshart van Heerhugowaard. Het Coolpleinfestival vormt de aftrap van het nieuwe culturele seizoen van Heerhugowaard. Twee dagen lang zijn er previews te zien van theater-voorstellingen, staan er singer-songwriters en bands op de verschillende podia en laten de amateurverenigingen uit Heerhugowaard van zich horen. Douwe Bob zal met zijn band de eerste dag afsluiten. Douwe Bob won de eerste editie van 'De beste singer-songerwriter van Nederland' en stond sindsdien onder andere op Pinkpop en Oerol.

Naast Douwe Bob staan er zaterdag diverse lokale en regionale bands op het festival zoals Steenkoud, Malicious Monkeys en The Treets. Ook zijn er het hele weekend previews te zien zoals van cabaretière en zangeres Louise Korthals, de theatrale breakdancegroep iLL Skill Squad, de Schotse folkband Scrum en van Her Majesty met de bekende singer-songwriter Bertolf. Zij zullen allen later in het theaterseizoen bij Cool kunst en cultuur te zien zijn.

Samen met de bands en professionele artiesten zullen tijdens het Coolpleinfestival tientallen amateurverenigingen het nieuwe culturele seizoen inluiden. De muziekstudio's van Cool zijn ook geopend waar de bezoekers diverse instrumenten kunnen uitproberen. Bovendien staat er een circustent op het plein voor theater- en circusworkshops. Tegelijk met het Coolpleinfestival is er een expositie in de Artotheek van Nico Kool.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Coolpleinfestival.

Pin It
Bekeken: 1215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/