Alkmaar, 30 augustus 2013. Op zaterdag 21 september vindt de 30e editie van de Taptoe Alkmaar plaats. Het avondprogramma start om 20:00 uur en dit jaar ontvangt de organisatie Laurentius uit Voorschoten, de showband uit IJmuiden en K&G uit Leiden met maar liefst twee shows. Ook het Trompetterkorps Alkmaar is weer van de partij voor deze bijzondere thuiswedstrijd. De Taptoe Alkmaar bestaat allang niet meer uit alleen een avondprogramma. De hele middag staat in het teken van kinderen en muziek. Om 13:00 uur start de streetparade met de jeugdkorpsen die vanaf 15:00 uur meedoen aan de Jeugdtaptoe Alkmaar. Dit jaar verwelkomt Alkmaar Jong D.A.P. uit Apeldoorn, de Trompetterkorps Alkmaar Junioren, Jeugd Kamper Trompetterkorps en de Jeugd Rijnmond Band uit Schiedam.

Voorafgaand aan de Jeugdtaptoe Alkmaar stroomt de tribune vol met kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar die zich hebben opgegeven voor de Music-4U Challenge. De kinderen krijgen gedurende een uur een muziekworkshop en mogen daarna op de tribune blijven zitten om hun leeftijdsgenootjes op te zien treden tijdens de Jeugdtaptoe Alkmaar. Er is nog plek op de tribune, dus kinderen kunnen zich nog opgeven. Ook voor het avondprogramma zijn nog kaarten te koop. De kaarten kunnen gereserveerd worden op de website van Taptoe Alkmaar en ook op de dag zelf zijn ze af te halen naast de tribune, zolang de voorraad strekt.

Pin It
Bekeken: 1368x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/