St. Pancras, 15 augustus 2013. Op de kinderboerderij Jong Leven is de aanleg van de inloopweide voltooid, een wens van vele bezoekers en medewerkers, en het buitenhek grotendeels vervangen. Talloze vrijwilligers hebben er zeer veel uren aan gewerkt. Diverse fondsen, bedrijven en de gemeente hebben het financieel en middels diensten mogelijk gemaakt. Op zaterdag 17 augustus om 16.30 uur krijgt de facelift een officieel tintje met de onthulling van een nieuw bord boven de hoofdtoegang door Wethouder Ilse Overzier van de Gemeente Langedijk en door Andrea Koopman van de Rabobank Alkmaar, vertegenwoordigers van gulle gevers die substantieel hebben bijgedragen aan dit project. Tijdens een rondleiding over de inloopweide zal er een bordje onthuld worden door mevrouw Neesen van Stichting Lief Langedijk, die tijdens het project verraste met een gift van twee duurzame onderhoudsvrije zitbanken. Voor de kinderen zal tijdens de viering van Werelddierendag op zondag 6 oktober iets extra's gedaan worden in verband met de in gebruikname van de inloopweide.

De fondsen en bedrijven die hebben bijgedragen, in geld en/of in natura, waren: Kossen-Leijenfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Verberne Baron, Heras, Klein Texas, Schot Infra, Twisk & Bosman, Geco, De Jong Reclame, Rybka en verder de vaste sponsors, middels hun jaarlijkse bijdrage.

Pin It
Bekeken: 1494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/