Alkmaar, 25 juli 2013. Op zondagmiddag 4 augustus organiseert Zomer op het Plein in samenwerking met Podium Victorie een afwisselend muziekprogramma met Mister & Mississippi en Qeaux Qeaux Joans. De vier leden van Mister & Mississippi leerden elkaar kennen op de Herman Brood Academie. Ze wonnen met glans de finale van de Amsterdamse Popprijs, stonden op het bevrijdingsfestival Amsterdam, in het voorprogramma van Blaudzun en waren regelmatig te horen op 3FM. Hun sound is rustig en folky, een tikkeltje zweverig, dynamisch en experimenteel, zonder ontoegankelijk te zijn. 

In 2011 stond zangeres Qeaux Qeaux Joans met haar band in het voorprogramma van Seasick Steve, nadat ze in 2009 spontaan bij hem op het podium was gesprongen toen hij in Paradiso te Amsterdam optrad. Seasick Steve was zo onder de indruk van Qeaux Qeaux, dat hij in 2011 zijn geboekte voorprogramma cancelde om haar mee op tour te nemen. Dit leidde tot een optreden in  De Wereld Draait Door. Ze nam met producer Reyn Ouwehand (Ane Brun / Alain Clark / De Staat / Kane) een album op, tourde met Beth Hart en Keith Caputo en trad op met Wicked Jazz Sounds. Ze omschrijft haar muziek als alternatieve Rhythm & Blues.


Zomer op het Plein

Het Zomer op het Plein festival biedt een hele zomer lang een afwisselend programma met gratis toegankelijke optredens voor jong en oud. Met spetterende concerten op de zondagmiddagen, intieme luisterconcerten, jeugdvoorstellingen en straattheater. Lees het volledige programma op www.zomerophetplein.nl.

Pin It
Bekeken: 1811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/