Alkmaar, 24 juli 2013. Tekstschrijver, zanger en acteur Frans van Deursen staat op zaterdagavond 3 augustus op het podium bij Zomer op het Plein. In zijn concert 'Scherven van een leeggedronken nacht' zingt hij zich in het Nederlands een weg door het repertoire van een van de grootste artiesten van de afgelopen 40 jaar: Tom Waits. Van Deursen neemt het publiek mee op een muzikale kroegentocht door de late nacht, waar Nachtbrakers en Nachtvlinders in het bleke licht van een lantaarnpaal hun whiskey uitmaken en hun verhaal vertellen. Liederen over Gebroken Harten, Verdronken Verdriet, afgewisseld met Opgewekte Dronkemanspraat. Hij doet dit met fonkelnieuwe vertalingen en met een roedel rasmuzikanten: Nico van der Linden (toetsen), Peter Wassenaar (bassen), Richard Heijerman (slagwerk), Wouter Planteijdt (gitaren) en Michel van Dijk (saxofoon).

Het Zomer op het Plein festival biedt een hele zomer lang een afwisselend programma met gratis toegankelijke optredens voor jong en oud. Met spetterende concerten op de zondagmiddagen, intieme luisterconcerten, jeugdvoorstellingen en straattheater. Lees het volledige programma op -hier-.

Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/