Alkmaar, Heerhugowaard, 24 juli 2013. Op woensdag ging Roy's grootste wens in vervulling. Hij mocht rijden met chauffeur en 'sleutelen' aan een Scania vrachtwagen. Maar dat is niet alles wat de wensvervullers van Oppepper4all voor hem in petto hadden. De 11-jarige Roy werd met zijn ouders, broertje en zusje opgehaald vanuit Heerhugowaard en kreeg meteen al een speciaal t-shirt. De eerste stop was kapsalon Xxperience voor een punk-kapsel. Dat mocht nooit, maar deze dag had moeders het niet voor het zeggen. Daarna kreeg het hele gezin bijpassende kleding van Greet Verkleedt in Castricum en was er een fotosessie. De volgende stop was Resto truck in Hoofddorp.

Het hoogtepunt was een bezoek aan Scania Amsterdam. Roy kreeg een rondleiding, mocht een stukje rijden en 'sleutelen' aan een vrachtwagen. De terugrit ging langs Kermis Zandvoort want Roy is gek van kermis. Dit uitstapje werd mogelijk gemaakt door Duursma Groep samen met Kermis Zandvoort. Alle organisaties die deze wensdag voor Roy meewerken doen dit belangeloos of tegen geringe kosten.

Wensstichting Oppepper4all verzorgt unieke wensdagen voor mensen van alle leeftijden met een chronische, soms levensbedreigende ziekte in Noord-, Zuid-Holland en Utrecht. Een wensdag als deze van Roy geeft een oppepper, waar hij en ook de mensen die met hem mee waren nog lang van kunnen nagenieten. Elke uit te voeren wensdag is enerzijds afhankelijk van de vrijgevige medewerking van bedrijven, anderzijds van donateurs. De organisatie werkt bovendien uitsluitend met vrijwilligers. Meer is te lezen op de website van Oppepper4all.

Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/