Heerhugowaard, 24 juli 2013. Op dinsdagavond omstreeks 19.20 uur vond er op de kruising Westerweg - Westtangent in Heerhugowaard een aanrijding plaats waarbij een politieauto betrokken was. Een 70-jarige man uit Wormerveer reed in een personenauto over de Westerweg in de richting Middenmeer. Bij de kruising met de Westtangent reed hij op de linker rijstrook van de rechter weghelft. Naast hem reed een vrachtwagen. Op de kruising stond het verkeerlicht voor de bestuurder op groen. Maar omdat de vrachtwagen hem het uitzicht op de Westtangent ontnam, zag hij niet dat vanaf de Westtangent een politiewagen mét licht- en geluidsignalen aan kwam rijden. De vrachtwagenbestuurder kon dit wel zien en stopte. De 36 jarige politieman die de politieauto bestuurde reed stapvoets door het rode licht de kruising op. waar beide auto's met elkaar in botsing kwamen. 

Beide bestuurders en een vrouwelijke politieagente die ook in de politieauto zat, werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De technische dienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Hierbij wordt ook bekeken of de politieauto op juiste wijze gebruik heeft gemaakt van optische- en geluidssignalen. Door het ongeval is de N242 geruime tijd voor het verkeer afgesloten geweest.

20130724 ongeluk politieauto 720x480

20130724 ongeluk politieauto 2720x480

Pin It
Bekeken: 1309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/