Alkmaar, 20 juni 2013. Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Het overkomt elk week 300 à 400 mensen in Nederland. Om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken organiseert de Eerstehulp Alkmaar op 27 juni weer een reanimatiecursus. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. In een avond leren cursisten een hartstilstand herkennen, hartmassage toe te passen en mond-op-mond beademing te geven. Ook wordt er met de Automatische Externe De?brillator (AED) gewerkt. Daarnaast wordt het project BurgerAED van de gemeente Alkmaar toegelicht. Het voltooien van de cursus levert de bevoegdheid om burgerhulpverlener te worden. Aanmelden hiervoor kan dan via Hartslagnu.nl. 

Aanmelden voor de cursus kan -hier-. Aangeraden wordt om snel in te schrijven, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Pin It
Bekeken: 1610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/