Alkmaar, 20 juni 2013. AZ-speler Jozy Altidore heeft dinsdag in de zesde WK-kwalificatiewedstrijd de Verenigde Staten naar een 1-0 overwinning geholpen tegen Honduras. Hij deed dit in de 73e minuut na een assist van verdediger Fabian Johnson. Altidore scoort nu al vier wedstrijden achter elkaar. De titel 'Man of the match' was echter voor aanvaller Graham Zusi. Hij kreeg een negen, Altidore een zeven. Johnson kreeg met een acht ook meer waardering. Jermain Jones boekte de enige gele kaart voor de VS. Honduras verzamelde er drie.

Altidore verstevigt de koppositie van de Verenigde Staten in haar WK-kwalificatiepoule. Met dertien punten uit zes wedstrijden staat het twee punten voor op Costa Rica. De nummer twee heeft wel hetzelfde doelsaldo: 7 - 3. Mexico is in de poule als enige ongeslagen maar omdat het maar één wedstrijd daadwerkelijk won, staat het op slechts acht punten.

 

Pin It
Bekeken: 1111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/