Alkmaar, 19 juni 2013. Cultuurcoaches Jenneke Gerritsen en Joyce Crawfurd van Artiance gaan in samenwerking met stichting De Vrolijkheid alweer hun derde voorstelling met onder andere kinderen in het Asielzoekerscentrum Alkmaar maken. Deze zal op zondag 13 juli plaatsvinden. De doelstelling van de makers is voorstellingen te maken die verbindingen leggen tussen mensen. Het liefst op plekken die niet meteen voor de hand liggen zoals Blijf-van-mijn-Lijfhuizen, Asielzoekerscentra en buurthuizen. Dit jaar is gekozen voor het thema Identiteit. Er wordt ingegaan op verschillen en overeenkomsten tussen mensen, groepen en culturen. Uiteindelijk is er een voorstelling in buurthuis Alkmaar West, die wordt voorafgegaan door een muziek- en dansparade door de wijk.

Het project is ontstaan om meer begrip en waardering voor elkaar te creëren, om vooroordelen in te ruilen voor respect en tolerantie. De repetities vinden plaats in het AZC, waardoor kinderen uit de wijk de kans hebben om het AZC in al zijn alledaagsheid te zien. Het theaterkamp wordt gehouden op 8 tot en met 13 juli in het AZC en buurthuis Alkmaar West, steeds tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Deelname is gratis. Kinderen kunnen zich aanmelden via de website van Stadskids Alkmaar. Het kamp is bedoeld voor kinderen van 4 tot 14 jaar die in het AZC wonen en in de wijk Alkmaar West. Kinderen buiten Alkmaar West zijn echter ook welkom. 

Het project wordt mogelijk gemaakt door bijdrages van de Gemeente Alkmaar, Regiegroep West, Artiance en Stichting de Vrolijkheid. Medewerking wordt verleend door Kathrin Grammelsberger (Aya danstheater), PieterJan Cramer (Zijlstra, Orkater, Dogtroep), Karim Harruyen (Ud speler in diverse formaties).

Pin It
Bekeken: 1630x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/