Alkmaar, 19 juni 2013. Op zaterdagavond 22 juni 2013 organiseert Perspectiv Jongerenvereniging Alkmaar haar 10e jongerendebat. De jaarlijks terugkerende debatavond van Perspectiv is een begrip in Alkmaar. Elk jaar weet Perspectiv jongeren in verschillende leeftijdscategorieën, van verschillende achtergronden en met verschillende overtuigingen aan te trekken om hun hart te luchten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het debat vindt plaats in de AFAS Stadion van 19:00 uur tot 22:00 uur en is bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Aan het eind van het debat zal er een debatwinnaar zijn. De winnaar van het debat zal naar huis gaan met de door Perspectiv jaarlijks aan de beste debater uitgereikte wisselbeker en een iPad. Overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om het debat te volgen. Bezoekers met een auto krijgen een gratis uitrijkaart.

Perspectiv jongerenvereniging Alkmaar is een initiatief van jongeren in Alkmaar. Deze groep heeft geantwoord aan de roep om Alkmaarse jeugd te ondersteunen en motiveren op elk vlak van hun ontwikkeling. Voor meer informatie, ga naar de Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 1146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/