Alkmaar, 6 juni 2013. Wie vandaag over de A9 en de ring (N242) van Alkmaar rijdt loopt kans om door een motoragent naar de parkeerplaats bij het AZ-stadion gedirigeerd te worden. Daar vindt namelijk een grootscheepse verkeerscontrole plaats. Er wordt samengewerkt met Justitie en Belastingdienst. Naast deze geregistreerde controle wordt er ook gelet op snelheid. De controlecapaciteit van de hele operatie bedraagt zo'n 150 auto's per uur. Kortom, geen enkele auto, motor en vrachtwagen kan vandaag aan deze overheidsdiensten ontsnappen. Waarschuwingen worden niet gegeven om rechtlijnig te zijn tegenover iedere weggebruiker. De controle duurt tot vanmiddag 17:00 uur.

Langs de weg worden nummerborden gescand door auto's met Automatische Nummerplaat Herkenning. Via deze gegevens weet de politie of de eigenaar van het voertuig boetes heeft openstaan en achterstallige betalingen heeft.  De belastingdienst neemt, als de schuld te hoog opgelopen is, zonder enig pardon het voertuig in beslag. De douane controleert iedere vrachtwagen, auto en bestelwagen met buitenlands kenteken. Verder let de politie op de technische staat van voertuigen inclusief aanhangers, op geluidsproductie, gewicht, rijtijden, drugs en documenten. Zo mogen busjes en auto's die door een te grote lading de achterklep open hebben staan pas vertrekken als dit veilig in het voertuig past. 

verkeerscontroleverkeerscontrole3

Pin It
Bekeken: 1392x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/