Alkmaar, 5 juni 2013.Tijdens het jaarlijkse vastgoedsymposium van de Stichting Vastgoed Rapportage kreeg Breddels Architecten vorige week de Gouden Baksteen uitgereikt. Deze prijs vormt een beloning voor getoonde visie, durf en doorzettingsvermogen op het gebied van bouw en ontwikkeling. Na de uitreiking aan Paul Breddels en Fred de Rijcke werd het juryrapport bekendgemaakt. Hierin erkende de SVR de creativiteit, kennis en kunde van het architectenbureau uit Heerhugowaard. Ook roemde zij de vechtlust van het team van Breddels Architecten.

Voor Breddels Architecten is de Gouden Baksteen een mooie beloning voor haar visie én een motivatie om verder te gaan op de ingeslagen weg. "Bij Breddels luisteren we naar onze opdrachtgevers en komen we met doordachte oplossingen. Samen werken, samen oplossingen zoeken voor de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit leveren die past in 'maat en budget'. Alleen op die manier kunnen we overleven in de komende jaren, waarin krimp het motto is", aldus Paul Breddels en Fred de Rijcke.

De Stichting Vastgoed Rapportage is een stichting op het gebied van vastgoedontwikkeling in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk, met het als doel om tot een jaarlijkse uniforme presentatie van cijfers en mutaties in het bedrijfsonroerend goed, maar ook de woningmarkt, in de regio te komen. Deze ontwikkelingen presenteerde zij tijdens het vastgoedsymposium. Tijdens dit symposium, met onder andere sprekers als citymarketeer Frits Huffnagel en whizzkid Denny Meki?, kreeg Breddels Architecten de Gouden Baksteen uitgereikt.

20130605 Breddels uitreiking Gouden Baksteen

Pin It
Bekeken: 2325x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/