Alkmaar, 24 mei 2013. Vrijdag 31 mei komt Yori Swart naar Alkmaar voor een optreden in het bovencafé van Victorie. Het wordt een intiem, seated optreden waarin ze nummers zal spelen van haar onlangs uitgebrachte solo EP 'Weigh in Weigh Out'. De EP is opgenomen is het hart van de Belgische Ardennen. Yori is een muzikante die niet anders kan dan vanuit haar tenen spelen. Ieder optreden is een noodzaak, elke noot die ze zingt is raak. Met haar krachtige songs krijgt Yori de zaal muisstil en haar unieke stem laat het publiek steevast achter met kippenvel. Er zijn voor deze show maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus Victorie raadt aan om er snel bij te zijn.

In 2012 kwam Yori Swarts' debuut uit en sloeg in als een bom. 'I Say Nothing' werd grijsgedraaid door Radio 3FM. In drie jaar tijd speelde Yori solo en met haar band meer dan 250 shows. Naast een uitgebreide club- en festivaltour, met onder meer een uitverkochte show in Paradiso en optredens op Oerol en de 3FM Award, zet Yori voet in Azië waar ze met twee bandleden op tour gaat door Vietnam.

Het optreden op 31 maart begint om 20:30 uur. Entree kost 7,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Pin It
Bekeken: 1421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/